Voorspellingen
Voetbal Voorspellingen > Serie A

Kansinschatting voor weddenschappen in de Serie A - Voetbalvoorspellingen

serie aKijk hieronder voor gokprognoses voor het Serie A-toernooi. Serie A is de belangrijkste voetbalcompetitie in Italië, met 20 teams die strijden in een seizoenstoernooi voor de kampioens. SoccerStats247 biedt u informatie over elke wedstrijd die wordt gespeeld in de Serie A, naast statistieken en persoonlijke gegevens.

Voorspellingen voor weddenschappen in de Serie A

U bent welkom om hieronder onze nieuwste goktips voor de wedstrijden van de Serie A Italië te bekijken:


Venezia v Fiorentina

Uitslagvoorspelling gelijkspel
Doelpunten voorspellingonder 2.5 doelpunten
HT/FT voorspellingFiorentina / gelijkspel
Elftalscore voorspellingbeide elftallen
Alle tijden scorer voorspellingD. Vlahović(Fiorentina)

Voor de wedstrijd op 10/18/2021. Zie meer Head 2 Head gegevens voor Venezia v Fiorentina


Torino v Genoa

Uitslagvoorspelling winnend Genoa
Doelpunten voorspellingonder 2.5 doelpunten
HT/FT voorspellinggelijkspel / winnend Genoa
Elftalscore voorspellingbeide elftallen
Alle tijden scorer voorspellingD. Criscito(Genoa)
M. Destro(Genoa)

Voor de wedstrijd op 10/22/2021. Zie meer Head 2 Head gegevens voor Torino v Genoa


Sampdoria v Spezia

Uitslagvoorspelling winnend Sampdoria
Doelpunten voorspellingmeer dan 2.5 doelpunten
HT/FT voorspellinggelijkspel / winnend Sampdoria
Elftalscore voorspellingbeide elftallen
Alle tijden scorer voorspellingA. Candreva(Sampdoria)

Voor de wedstrijd op 10/22/2021. Zie meer Head 2 Head gegevens voor Sampdoria v Spezia


Het systeem analyseert voor elke wedstrijd de gegevens vooraf, met statistieken, het aantal doelpunten, thuis / uit-situatie, om zo een lijst met voorspellingen samen te stellen die kunnen worden gebruikt bij het gokken op elk individueel spel. Voorspellingen worden tot 5 dagen van tevoren beschikbaar gesteld en worden op een zodanige manier weergegeven dat ze kunnen worden gebruikt voor weddenschappen op specifieke wedmarkten zoals: 1X2 weddenschappen (winnaars van de wedstrijd), halve / hele wedstrijd-resultaten (uitslag van de eerste helft / volledige wedstrijd), over / onder (aantal doelpunten), doelpuntenmakers (welke spelers scoren een doelpunt tijdens de wedstrijd), doelpunten (met een verschil in aantal doelpunten en totaal aantal doelpunten, hiermee kan gemakkelijk de waarschijnlijk juiste score worden behaald), team dat scoort of team dat wint zonder tegendoelpunt. Al deze gokmarkten voor de Serie A zijn beschikbaar bij de meeste online websites voor sportweddenschappen.

Wedden om sportuitslagen is een gokactiviteit, daarom moeten gebruikers zich bewust zijn van het risico dat ze geld kunnen verliezen. De gepresenteerde uitkomsten voor de bovenvermelde wedstrijden zijn voorspellingen voor de Serie A, berekend op basis van statistieken en beschikbare gegevens. Er wordt geen garantie afgegeven voor de kansinschattingen en gebruikers van onze service gaan ermee akkoord dat Voorspellingen van SoccerStats247 niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor eventuele verliezen door gokactiviteiten. Het afsluiten van weddenschappen moet in eerste instantie gezien worden als een recreatieve activiteit voor gebruikers van boven de 18. Gok verantwoord!

Als u op deze spellen wilt wedden vanuit het Italië, moet u er rekening mee houden dat dit alleen kan doen via gereguleerde gokaanbieders in het Italië.